1 Επετειακή Αποτρίχωση με IPL (Μπικίνι + Μασχάλη)! Γιορτάζουμε 40 χρόνια κοντά σας και προσφέρουμε super τιμές μόνο για λίγους τυχερούς! Απαλλάξου από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και απόκτησε λεία και απαλή επιδερμίδα στο Spa του Hercules Fitness Club, το Top Greek Gym στη Νέα Ερυθραία.

1 Επετειακή Αποτρίχωση με IPL (Μπικίνι + Μασχάλη) για λίγους τυχερούς! Απαλλάξου από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα

Έκπτωση
50%
Κερδίζεις
40€
Ρίξε την τιμή 1€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με την προσφορά

Στο Spa “Beauty Concept” του γυμναστηρίου Hercules έχουμε τα κατάλληλα μηχανήματα για να σου προσφέρουμε τις κορυφαίες παροχές και στο χώρο της ομορφιάς.

Απαλλάξου από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στην περιοχή του μπικίνι και της μασχάλης με το ειδικό μηχάνημα IPL (INTENSE PULSE LIGHT). Η μέθοδος είναι ανώδυνη και αφαιρεί αποτελεσματικά τις τρίχες στη στοχευμένη περιοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε με το Beauty Concept.

Κάθε συνεδρία γίνεται μετά από ραντεβού με το Spa του Hercules Fitness Club στη Νέα Ερυθραία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά της προσφοράς είναι να είσαι ενεργό μέλος του γυμναστηρίου.

Μάθε περισσότερα για τον Καθαρισμό Προσώπου

Το HERCULES είναι το Top Greek Gym στη Νέα Ερυθραία! Αυτό σημαίνει ότι το HERCULES είναι το κορυφαίο γυμναστήριο της περιοχής σου γιατί συνδυάζει και προσφέρει τις ποιοτικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες fitness, Insider Apps™, Fitness HACKS™ και Spa. Μην το αναβάλεις άλλο, πάρε την απόφαση τώρα! Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.