12μηνο Πισίνας με δυναμική τιμή! Πρόλαβε τις τελευταίες καλοκαιρινές τιμές! Ο γρηγορότερος αγοράζει φθηνότερα!!! Το καλοκαίρι φεύγει και μαζί του και οι σούπερ καλοκαιρινές τιμές μας! Κινήσου γρήγορα για να προλάβεις.

12μηνο Πισίνας με δυναμική τιμή! Πρόλαβε τις τελευταίες καλοκαιρινές τιμές

Έκπτωση
46%
Κερδίζεις
331€
Ρίξε την τιμή 19€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.
  • 339€
  • 349€
  • 359€
  • 369€
  • 379€
  • 389€
  • 399€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με τις δυναμικές τιμές

Η τιμή της προσφοράς αλλάζει δυναμικά από 329€ έως 399€.

Αυστηρά περιορισμένες θέσεις ανά επίπεδο τιμής.

Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ.

Εάν έχασες το προηγούμενο επίπεδο τιμής μπορείς να προλάβεις τη νέα super τιμή πριν αλλάξει αν κινηθείς γρήγορα.

Σχετικά με την προσφορά

Ισχύει εγγραφή 30€ για τα νέα μέλη.

Σχετικά με την Πισίνα

Το Hercules Fitness Club θέλοντας να κάνει ξανά τη διαφορά σου δίνει τη δυνατότητα να γυμναστείς στις κορυφαίες εγκαταστάσεις του με τους καλύτερους fitness trainers στην Πισίνα του γυμναστηρίου. Εκτός του ότι η γυμναστική στο νερό ενδείκνυται για όλους ανεξαρτήτως τους ασκούμενους, συνιστάται και σε άτομα που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, μυϊκά ή σκελετικά ενώ είναι ιδανική και για παιδιά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με αυτήν την προσφορά μπορείς να κάνεις ελεύθερη χρήση της πισίνας όποτε το επιθυμείς και να συμμετέχεις και στο μάθημα του Aqua Aerobic.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι απαραίτητη η προσκόμιση Ιατρικής Βεβαίωσης από καρδιολόγο ή παθολόγο ή γενικής ιατρικής και δερματολόγο με χρονική ισχύ για διάστημα έξι (6) μηνών. Για παιδιά ηλικίας έως 16 ετών, η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης από παιδίατρο είναι αρκετή και ισχύει για 6 μήνες.

Μάθε περισσότερα για την Πισίνα

Μάθε περισσότερα για το Hercules Fitness Club

Το HERCULES είναι το Top Greek Gym στη Νέα Ερυθραία! Αυτό σημαίνει ότι το HERCULES είναι το κορυφαίο γυμναστήριο της περιοχής σου γιατί συνδυάζει και προσφέρει τις ποιοτικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες fitness, Insider Apps™, Fitness HACKS™ και Spa. Μην το αναβάλεις άλλο, πάρε την απόφαση τώρα! Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.