ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ: 15 μέρες γυμναστική (Fitness & Weights + Ομαδικά Προγράμματα)

ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ: 15 μέρες γυμναστική

Έκπτωση
100%
Κερδίζεις
79€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Το γυμναστήριο Hercules, το Top Greek Gym στη Νέα Ερυθραία σου προσφέρει τη δυνατότητα να αθληθείς για δεκαπέντε (15) μέρες γυμναστική εντελώς δωρεάν στις άρτια οργανωμένες αίθουσες του Fitness & Weights, ενώ παράλληλα μπορείς να συμμετέχεις και στα Ομαδικά Προγράμματα του γυμναστηρίου. Γυμναστές με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Fitness θα σου δώσουν την απαραίτητη καθοδήγηση και ψυχολογική ώθηση ώστε να φτάσεις εκεί που θέλεις!

Έλα στο Hercules για να πάμε μαζί στην επιτυχία!

Απαιτείται ραντεβού κατά την έναρξη. Η προσφορά αφορά άτομα άνω των 18 ετών.

Το δώρο απευθύνεται σε μη μέλη του γυμναστηρίου.

Μάθε περισσότερα για το Γυμναστήριο

Το HERCULES είναι το Top Greek Gym στη Νέα Ερυθραία! Αυτό σημαίνει ότι το HERCULES είναι το κορυφαίο γυμναστήριο της περιοχής σου γιατί συνδυάζει και προσφέρει τις ποιοτικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες fitness, Insider Apps™, Fitness HACKS™ και Spa. Μην το αναβάλεις άλλο, πάρε την απόφαση τώρα! Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

100% δωρεάν δώρο γνωριμίας χωρίς καμία υποχρέωση. Μόνο ένα δώρο γνωριμίας κατ’ άτομο. Θα απαιτηθεί επιβεβαίωση ταυτότητας στο Γυμναστήριο κατά την εξαργύρωση του Κουπονιού και παραλαβή του δώρου γνωριμίας. Λήγει σε 30 μέρες. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το Γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του Γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο Γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο Γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο Γυμναστήριο.