2 ημέρες Ευεξίας: Fitness & Weights + Cardio Theater + 30λεπτο Μασάζ + Σάουνα

2 ημέρες Ευεξίας: Fitness & Weights + Cardio Theater

Έκπτωση
100%
Κερδίζεις
66€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Ζήσε δύο μέρες μακριά από άγχη και στρες αφού θα έχεις την ευκαιρία να εκτονωθείς και να γυμναστείς στο Top γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας χωρίς κανένα κόστος. Προπονήσου στο Fitness & Weights, βελτίωσε στοιχεία της φυσικής σου κατάστασης στο Cardio Theater και κλείσε την μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο αφού μπορείς να αναζωογονηθείς με ένα τριαντάλεπτο Μασάζ από τα έμπειρα χέρια του προσωπικού μας και να χαλαρώσεις σωματικά και ψυχικά χρησιμοποιώντας τη Σάουνα.

Ζήσε την μέρα σου ως Top μόνο στο Hercules!

Μάθε περισσότερα για το Γυμναστήριο

Μάθε περισσότερα για το Μασάζ

Μάθε περισσότερα για τη Σάουνα

Το HERCULES είναι το Top Greek Gym στη Νέα Ερυθραία! Αυτό σημαίνει ότι το HERCULES είναι το κορυφαίο γυμναστήριο της περιοχής σου γιατί συνδυάζει και προσφέρει τις ποιοτικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες fitness, Insider Apps™, Fitness HACKS™ και Spa. Μην το αναβάλεις άλλο, πάρε την απόφαση τώρα! Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

100% δωρεάν δώρο γνωριμίας χωρίς καμία υποχρέωση. Μόνο ένα δώρο γνωριμίας κατ’ άτομο. Θα απαιτηθεί επιβεβαίωση ταυτότητας στο Γυμναστήριο κατά την εξαργύρωση του Κουπονιού και παραλαβή του δώρου γνωριμίας. Λήγει σε 30 μέρες. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το Γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του Γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο Γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο Γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο Γυμναστήριο.