3μηνο Fitness Hacks με δυναμική τιμή! Πρόλαβε τις τελευταίες καλοκαιρινές τιμές! Γρήγορα = Φθηνά!!! Το καλοκαίρι φεύγει και μαζί του και οι σούπερ καλοκαιρινές τιμές μας! Κινήσου γρήγορα για να προλάβεις.

3μηνο Fitness Hacks με δυναμική τιμή! Πρόλαβε τις τελευταίες καλοκαιρινές τιμές

Έκπτωση
52%
Κερδίζεις
261€
Ρίξε την τιμή 14€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.
  • 249€
  • 259€
  • 269€
  • 279€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με τις δυναμικές τιμές

Η τιμή της προσφοράς αλλάζει δυναμικά από 239€ έως 279€.

Αυστηρά περιορισμένες θέσεις ανά επίπεδο τιμής.

Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ.

Εάν έχασες το προηγούμενο επίπεδο τιμής μπορείς να προλάβεις τη νέα super τιμή πριν αλλάξει αν κινηθείς γρήγορα.

Σχετικά με την προσφορά

Απαραίτητη προϋπόθεση να είσαι ενεργό μέλος του γυμναστηρίου.

Μάθε περισσότερα για τα Fitness Hacks™

Σχετικά με τα Fitness Hacks™

Το Κορυφαίο Προπονητικό Σύστημα είναι Επιτέλους Εδώ!
Σου Παρουσιάζουμε το Highly Aggressive Composite Kinetic System™ – HACKS™.

Ένα εξαιρετικά επιθετικό, σύνθετο προπονητικό σύστημα αμερικανικής προελεύσεως που κινητοποιεί το σώμα σου ανάλογα με τον συγκεκριμένο στόχο σου για να σε μεταμορφώσει μέσα σε 90 μέρες εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά. Το προπονητικό σύστημα HACKS™, που στην Ελλάδα προσφέρεται μόνο από τα Top Greek Gyms, αποτελείται από τα πιο αποτελεσματικά προγράμματα για κάθε στόχο και προσωπική ανάγκη.

Μην σπαταλάς πια τις ελπίδες σου. Μην χάνεις πια χρόνο με προγράμματα που δεν δουλεύουν καλά, δεν δουλεύουν γρήγορα ή δεν δουλεύουν καθόλου!

Τα HACKS™ θα σε μεταμορφώσουν…!!

Τα HACKS™ εξαφανίζουν ό,τι σε εμπόδιζε να πετύχεις, γιατί είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα και βασίζονται στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας του fitness. Τα HACKS™ σου προσφέρουν τα προπονητικά προγράμματα που χρειάζεσαι για να πετύχεις τα αποτελέσματα που πάντα ονειρευόσουν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μιλήσεις με έναν HACKS Trainer™ στο Hercules Fitness Club, το Top Greek Gym στη Νέα Ερυθραία, και να ξεκινήσεις.

Τι προγράμματα περιέχονται στα HACKS™;

Τα HACKS™ είναι χωρισμένα σε δύο ομάδες με βάση τους κύριους στόχους των αθλούμενων, σε HACKS Βελτίωσης Εμφάνισης™ και σε HACKS Βελτίωσης Επιδόσεων™.

Αν στοχεύεις σε βελτιωμένη εμφάνιση, τότε σε ενδιαφέρει ένα από τα παρακάτω HACKS™:

HACKS ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ™

HACKS™ Αδυνατίσματος!
Με το Μεταβολικό Αδυνάτισμα επιτυγχάνει θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε 90 μέρες! Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, η μέθοδος HACKS Αδυνατίσματος™ εξασφαλίζει το ταχύτερο και υγιεινότερο αδυνάτισμα για κάθε σώμα ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνει επανεκκίνηση του μεταβολισμού για να μην επανέλθει το ανεπιθύμητο βάρος μετά την επίτευξη του στόχου.

HACKS™ Μυϊκού Όγκου!
Με τη Μυϊκή Σύγχυση Υψηλής Έντασης και ασκήσεις υψηλής έντασης επιτυγχάνει θεαματική μυϊκή υπερτροφία χωρίς πλατό μέσα σε 90 μέρες! Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, η μέθοδος HACKS Μυϊκού Όγκου™ δεν επιτρέπει στο σώμα να προσαρμοστεί υποχρεώνοντάς το σε συνεχή ανάπτυξη ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τα ορμονικά επίπεδα (hormonal manipulation) έτσι ώστε να επιτυγχάνονται υψηλού επιπέδου αναβολικές λειτουργίες οι οποίες είναι και το κλειδί για συνεχόμενη μυϊκή ανάπτυξη.

HACKS™ Σύσφιξης!
Με την Αύξηση Ικανότητας Αποθήκευσης Γλυκογόνου αυτή η προπονητική μέθοδος προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα και μέσα σε 90 μέρες αλλάζει δραστικά την εμφάνιση σου! Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, η μέθοδος HACKS Σύσφιξης™ βελτιώνει την εικόνα του σώματός σου δραστικά κάνοντάς το άμεσα πιο σφιχτό. Αυτό που κάνει αυτή τη μέθοδο μοναδική είναι το πόσο γρήγορα θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα.

HACKS™ Γράμμωσης!
Με την Εντατική Μυϊκή Εξοικονόμηση σου εξασφαλίζει θεαματικά αποτελέσματα σε απώλεια λίπους μέσα σε 90 μέρες! Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, τα HACKS Γράμμωσης™ δεν επιτρέπουν στο σώμα να μπει σε φάση αυτοσυντήρησης χαμηλώνοντας τον μεταβολισμό. Αντιθέτως, επιταχύνουν τις μεταβολικές λειτουργίες και κρατούν το ορμονικό σύστημα σε υψηλά επίπεδα πετυχαίνοντας απίστευτα χαμηλά ποσοστά λίπους χωρίς την απώλεια ενεργείας και ευεξίας.

HACKS™ Αύξησης Βάρους!
Με την Προπόνηση Σαρκοπλασματικής Υπερτροφίας δίνει και στον πιο δύσκολο μεταβολισμό τον μέγιστο μυϊκό όγκο μέσα σε 90 μέρες! Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, τα HACKS Αύξησης Βάρους™ εξασφαλίζουν κορυφαία αποτελέσματα ακόμη και για τον πιο δύσκολο σωματότυπο, προάγοντας την αύξηση τεστοστερόνης (η ισχυρότερη αναβολική ορμόνη στο σώμα) και επιτρέποντας στους μύες να αναπτυχθούν ταχύτατα.

Αν στοχεύεις σε βελτίωση επιδόσεων, τότε σε ενδιαφέρει ένα από τα παρακάτω HACKS™:

HACKS ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ™

HACKS™ Δύναμης!
Με Υπερφόρτωση Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, που έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη νευρομυϊκή συναρμογή, θα απογειώσει την δύναμη σου μέσα σε 90 μέρες με τον ασφαλέστερο τρόπο! Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, τα HACKS Δύναμης™ δίνουν τα μέγιστα αποτελέσματα με κορυφαία ασφάλεια για τις αρθρώσεις και τον συνδετικό ιστό αποφεύγοντας την υπερπροπόνηση και τους τραυματισμούς.

HACKS™ Φυσικής Κατάστασης!
Με την Σωματική Κορύφωση απογειώνεται η φυσική σου κατάσταση με τον ασφαλέστερο τρόπο μέσα σε 90 μέρες. Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, τα HACKS Φυσικής Κατάστασης™ παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο φυσικής κατάστασης στο ταχύτερο χρονικό διάστημα.

HACKS™ Αποκατάστασης!
Με την Ισομετρική Εκκίνηση επαναφέρει την λειτουργικότητα των μυών και αρθρώσεων μέσα σε 90 μέρες με τον ασφαλέστερο τρόπο! Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, τα HACKS Αποκατάστασης™ επαναφέρουν το λειτουργικό εύρος κίνησης αποκαθιστώντας την χαμένη δύναμη και ευλυγισία και επιφέρουν ισορροπία στις αρθρώσεις, μύες και τένοντες. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η έμφαση στην ασφάλεια και τα αισθητά προοδευτικά αποτελέσματα σε ενθαρρύνουν και σου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσεις.

HACKS™ Υγείας!
Με την Σωματική Ενεργοποίηση προάγεται η υγεία σε όλους τους τομείς της μέσα σε 90 μέρες! Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, τα HACKS Υγείας™ επιτυγχάνουν πλήρη σωματική ενεργοποίηση βελτιώνοντας την μυϊκή και καρδιοαναπνευστική ικανότητά σου μέσα από συνδυασμό αερόβιας προπόνησης και προπόνησης με αντιστάσεις και με ποικιλία και εναλλαγή συστημάτων και ασκήσεων, έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί γρήγορα όλο το σώμα και να επανέλθει σε καλύτερη λειτουργία μέσα σε 90 μέρες.

HACKS™ Ευεξίας!
Με την Σωματική Εκτόνωση σε 90 μέρες αυξάνει τις ενδορφίνες σου (ορμόνες ευτυχίας) και σε ανεβάζει ψυχολογικά! Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, τα HACKS Ευεξίας™ μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο προπονητικό πρόγραμμα βελτιώνουν την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, προάγουν την παραγωγή ενδορφινών, δίνουν διέξοδο στο στρες μέσα από την εκτόνωση και σε οδηγούν γρήγορα σε καλύτερη ψυχική διάθεση.

Μην Αναβάλλεις άλλο τα Όνειρά σου.

Κλείσε ένα Ραντεβού και γίνε Fitness Hacker™ Σήμερα!

Απαιτείται να είσαι μέλος του γυμναστηρίου. Το πρόγραμμα HACKS είναι τριών μηνών και περιλαμβάνει τρεις ειδικές προπονήσεις την εβδομάδα σε συνδυασμό με χρήση του κλασικού γυμναστηρίου.

ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ την οποίαν δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε γιατί τα προγράμματα έρχονται από την Αμερική που μας επιτρέπει συγκεκριμένες θέσεις το μήνα για να ελέγχει την ποιότητα των αποτελεσμάτων.

Το HERCULES είναι το Top Greek Gym στη Νέα Ερυθραία! Αυτό σημαίνει ότι το HERCULES είναι το κορυφαίο γυμναστήριο της περιοχής σου γιατί συνδυάζει και προσφέρει τις ποιοτικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες fitness, Insider Apps™, Fitness HACKS™ και Spa. Μην το αναβάλεις άλλο, πάρε την απόφαση τώρα! Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.