5 Χτενίσματα για να έχεις μια προσεγμένη και ανανεωμένη εμφάνιση στο Hercules Fitness Club, το Top Greek Gym στη Νέα Ερυθραία.

5 Χτενίσματα για να έχεις μια προσεγμένη και ανανεωμένη

Έκπτωση
40%
Κερδίζεις
30€
Ρίξε την τιμή 1€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με την προσφορά

Δώσε μια διαφορετική νότα στην εμφάνισή σου και ανέδειξε το πρόσωπό σου με πέντε καταπληκτικά χτενίσματα από το κομμωτήριο του Hercules Fitness Club. Άφησε τους ειδικούς να σε κατατοπίσουν σχετικά με τα νέα χτενίσματα και εντυπωσίασε τους φίλους σου με αυτά.

Κλείσε τώρα ένα ραντεβού στο Κομμωτήριο του γυμναστηρίου!

Σημείωση: Αφορά απλό χτένισμα ή φλού. Για άλλα είδη χτενίσματος ισχύει χρέωση ανάλογα με το είδος του χτενίσματος και το μάκρος των μαλλιών. Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση της προσφοράς είναι να είσαι ενεργό μέλος του γυμναστηρίου.

Μάθε περισσότερα για το Χτένισμα

Το HERCULES είναι το Top Greek Gym στη Νέα Ερυθραία! Αυτό σημαίνει ότι το HERCULES είναι το κορυφαίο γυμναστήριο της περιοχής σου γιατί συνδυάζει και προσφέρει τις ποιοτικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες fitness, Insider Apps™, Fitness HACKS™ και Spa. Μην το αναβάλεις άλλο, πάρε την απόφαση τώρα! Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.