5 Υπηρεσίες Ομορφιάς (Χτένισμα ή Μανικιούρ ή Σολάριουμ) + Δώρο 1 Πεντικιούρ! Φρόντισε τον εαυτό σου με 5 Χτενίσματα, Μανικιούρ ή Σολάριουμ στο Spa του Hercules Fitness Club!

5 Υπηρεσίες Ομορφιάς (Χτένισμα ή Μανικιούρ ή Σολάριουμ) + Δώρο 1 Πεντικιούρ! Φρόντισε τον εαυτό σου

Έκπτωση
45%
Κερδίζεις
45€
Ρίξε την τιμή 2€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με την προσφορά

Απαραίτητη προϋπόθεση να είσαι ενεργό μέλος του γυμναστηρίου. Αφορά απλό χτένισμα ή φλού. Για άλλα είδη χτενίσματος ισχύει χρέωση ανάλογα με το είδος του χτενίσματος και το μάκρος των μαλλιών.

Μοναδική προσφορά που σου κάνει δώρο και ένα Πεντικιούρ.

Σχετικά με τις Υπηρεσίες Ομορφιάς

Ονειρεύεσαι να είσαι περιποιημένη και διαρκώς μέσα στη μόδα;
Κάνε στον εαυτό σου το δώρο που πάντα επιθυμούσες και πρόσφερε του την πολυτέλεια που του αξίζει.

Απόκτησε φανταστικά χτενίσματα από την έμπειρη κομμώτρια μας, περιποιήσου τα δάκτυλα των χεριών σου για να έχεις πάντα στυλ και εντυπωσίασε όλους τους φίλους σου με το υπέροχο, βαθύ και πάνω από όλα ασφαλή μαύρισμα με το Σολάριουμ του Hercules Fitness Club.

Διάλεξε Κομμωτήριο ή Μακικιούρ ή Solarium σε κάθε μία από τις πέντε επισκέψεις που αγοράζεις με αυτό το πακέτο σε απίστευτη τιμή!

Για να είσαι κομψή δεν χρειάζεται να το πληρώνεις ακριβά! Η παρέα του Hercules Fitness Club το γνωρίζει. Γίνε και εσύ μέλος της!

Μάθε περισσότερα για το Κομμωτήριο

Μάθε περισσότερα για τα Νύχια

Μάθε περισσότερα για το Σολάριουμ

Το HERCULES είναι το Top Greek Gym στη Νέα Ερυθραία! Αυτό σημαίνει ότι το HERCULES είναι το κορυφαίο γυμναστήριο της περιοχής σου γιατί συνδυάζει και προσφέρει τις ποιοτικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες fitness, Insider Apps™, Fitness HACKS™ και Spa. Μην το αναβάλεις άλλο, πάρε την απόφαση τώρα! Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.