Δωροεπιταγή αξίας 30€! Θα βάλουμε στον Κουμπαρά σου 30€ για αγορές παροχών ή για να ρίξεις την τιμή στα Deals μας! Ιδανικό δώρο για τους αναποφάσιστους που δεν θέλουν να δεσμευτούν σήμερα με ένα συγκεκριμένο δώρο.

Δωροεπιταγή αξίας 30€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Αυτό το Deal σου επιστρέφει30€στον Κουμπαρά σου
Έκπτωση
100%
Κερδίζεις
30€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Δωροεπιταγή 30€ από το κορυφαίο γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας. Προσθέτει στον Κουμπαρά σου 30€ εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση.

Χρησιμοποίησε τα 30€ του Κουμπαρά σου για να αποκτήσεις εντελώς δωρεάν ο,τιδήποτε θέλεις από το App Store μας. Το App Store σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις υπηρεσίες του γυμναστηρίου πληρώνοντας ΜΟΝΟ με τον Κουμπαρά σου! Απόκτησε οποιοδήποτε App από το App Store διαλέγοντάς το και όταν φτάσεις στο τελευταίο βήμα της σελίδας πληρωμής, επέλεξε να χρησιμοποιήσεις χρήματα από τον Κουμπαρά σου για να το πληρώσεις.

Χρησιμοποίησε τα 30€ του Κουμπαρά σου για να αποκτήσεις εντελώς δωρεάν ο,τιδήποτε θέλεις από το Gift Cards μας. Τα Gift Cards σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις κάρτες δώρου από άλλες επιχειρήσεις της Νέας Ερυθραίας πληρώνοντας ΜΟΝΟ με τον Κουμπαρά σου!

Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε τα 30€ του Κουμπαρά σου για να ρίξεις επιπλέον την τιμή σε όποιο Deal θέλεις. Κάτω από κάθε προσφορά υπάρχει ένα κουτί που γράφει ‘Συμμετοχή Κουμπαρά:_€’ που σε ενημερώνει για το πόσα χρήματα μπορείς να συνεισφέρεις από τον Κουμπαρά σου για την αγορά της συγκεκριμένης προσφοράς. Δες τα Deals για όλους

Το HERCULES είναι το Top Greek Gym στη Νέα Ερυθραία! Αυτό σημαίνει ότι το HERCULES είναι το κορυφαίο γυμναστήριο της περιοχής σου γιατί συνδυάζει και προσφέρει τις ποιοτικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες fitness, Insider Apps™, Fitness HACKS™ και Spa. Μην το αναβάλεις άλλο, πάρε την απόφαση τώρα! Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

100% δωρεάν δώρο γνωριμίας χωρίς καμία υποχρέωση. Μόνο ένα δώρο γνωριμίας κατ’ άτομο. Θα απαιτηθεί επιβεβαίωση ταυτότητας στο Γυμναστήριο κατά την εξαργύρωση του Κουπονιού και παραλαβή του δώρου γνωριμίας. Λήγει σε 30 μέρες. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το Γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του Γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο Γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο Γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο Γυμναστήριο.