Επετειακός Μήνας Group Training (TRX, Functional, Real Ryder, Fitness)! Γιορτάζουμε 40 χρόνια κοντά σας και προσφέρουμε super τιμές μόνο για λίγους τυχερούς! Φτιάξε το σώμα των ονείρων σου με 4 προπονήσεις την εβδομάδα στα αγαπημένα σου Apps και πρόσθεσε ποικιλία και αποτελέσματα στην προπόνησή σου σε μοναδική τιμή. Minimum 2 μήνες.

Επετειακός Μήνας Group Training (TRX, Functional, Real Ryder, Fitness) για λίγους τυχερούς! Φτιάξε το σώμα των ονείρων σου στα αγαπημένα σου Apps

Έκπτωση
67%
Κερδίζεις
80€
Ρίξε την τιμή 1€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με την προσφορά

Για την απόκτηση της προσφοράς χρειάζεται να πάρεις τουλάχιστον 2 μήνες.

Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός προπονήσεων είναι 4 ανά εβδομάδα. Οι προπονήσεις γίνονται κατόπιν ραντεβού.

Ισχύει εγγραφή 30€ για νέα μέλη.

Σχετικά με τα Group Training

Προπονήσου με τις κορυφαίες παροχές του γυμναστηρίου μας σε τιμή που θα σε καταπλήξει!

Με την προσφορά αυτήν μπορείς να γυμνάσεις όλο σου το σώμα με 1 μήνα προπονήσεων στα αγαπημένα σου Apps. Δοκίμασε προγράμματα όπως το TRX, Functional, Real Ryder, Fitness και ανακάλυψε τη διαφορά από τη συμβατική γυμναστική στο κλασικό γυμναστήριο. Πεπειραμένοι γυμναστές καθοδηγούν τα συναρπαστικά αυτά προγράμματα. Ακολούθησε τις οδηγίες τους και μαζί φτάστε στην κορυφή.

Μάθε περισσότερα για τα Apps Εκγύμνασης

Το HERCULES είναι το Top Greek Gym στη Νέα Ερυθραία! Αυτό σημαίνει ότι το HERCULES είναι το κορυφαίο γυμναστήριο της περιοχής σου γιατί συνδυάζει και προσφέρει τις ποιοτικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες fitness, Insider Apps™, Fitness HACKS™ και Spa. Μην το αναβάλεις άλλο, πάρε την απόφαση τώρα! Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.