ΚΡΑΤΗΣΗ: 5 Συνεδρίες Μασάζ 20΄! Πρόλαβε την καλύτερη τιμή κάνοντας μια κράτηση σήμερα! Ο γρηγορότερος αγοράζει φθηνότερα!

5 Συνεδρίες Μασάζ 20΄! Ο γρηγορότερος αγοράζει φθηνότερα

Έκπτωση
53%
Κερδίζεις
66€
Ρίξε την τιμή 3€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.
  • 64€
  • 69€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με την προσφορά

Κάνε την κράτησή σου σήμερα στα κατώτερα επίπεδα τιμών. Πρόλαβε πριν ανέβουν οι τιμές!

Απαραίτητη προϋπόθεση να είσαι ενεργό μέλος του γυμναστηρίου.

Σχετικά με το Μασάζ

Αφέσου για 20 λεπτά στα έμπειρα χέρια του εξειδικευμένου προσωπικού μας. Όπως η γυμναστική, έτσι και η χαλάρωση των μυών του σώματος είναι σημαντική. Με έμφαση στον αυχένα, τη μέση και την πλάτη, το μυοχαλαρώτικο μασάζ έχει έντονες χαλαρωτικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Το μυοχαλαρωτικό μασάζ βοηθά στην αποβολή του στρες, στην ανακούφιση από πιασίματα, σε αναζωογονεί και σου δίνει την ευκαιρία να να περάσεις μερικές στιγμές πολυτέλειας και να αδειάσει το μυαλό σου για 20 λεπτά.

Μάθε περισσότερα για το Μασάζ

Το HERCULES είναι το Top Greek Gym στη Νέα Ερυθραία! Αυτό σημαίνει ότι το HERCULES είναι το κορυφαίο γυμναστήριο της περιοχής σου γιατί συνδυάζει και προσφέρει τις ποιοτικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες fitness, Insider Apps™, Fitness HACKS™ και Spa. Μην το αναβάλεις άλλο, πάρε την απόφαση τώρα! Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.